DUKADE BORD | BORDSBESTÄLLNING | INGA KÖER | KVALITÉ

Lunch 100 - 139 kr.

Avhämtning lunch från 70 kr.

VÄLKOMNA NER TILL SJÖN


Strandkanten öppnar för lunch igen vecka 34.


Hos oss kan ni betala med Swish även vid avhämtning.

Lunchen serveras ons-fre mellan 11.00-13.30. Det finns 4-6 olika rätter att välja mellan för 100-139 kr. Då ingår brödkorg, flaskvatten, lättöl, läsk, kaffebuffé med vanligt kaffe, Cappuccino, Espresso, Latte aller te och kaka.
Vi har sedan många år tillbaka slutat servera lunch på buffé. Det var på grund av hygieniska skäl och för att minska matsvinnet.
Vi allergimärker med gluten & mjölkprotein om det finns i våra maträtter. Finns ingen markering så betyder det att rätten är fri från gluten & mjölkprotein. (G) betyder att rätten går att få glutenfri. Likadant med (M) för mjölkprotein.
V = vegetarisk rätt

Strandkantens lunch

Idag serveras ingen lunch.

Morgondagens lunch

Idag serveras ingen lunch.

Veckolista (utskrift)


Är du ofta och äter hos oss, så tycker vi att du ska få något extra för det. Med vårt Strandkort kommer du få flera fördelar förutom 10 % rabatt på lunch och frukost.
Kortet är personligt och kan enkelt laddas med pengar. När du laddar kortet med minst 500 kr så laddar vi kortet med 50 kr extra, och du får 10 % rabatt på frukost eller lunch. Frukosten serveras vardagar mellan 07-09 och på helger mellan 08-10, och lunchen serveras på vardagar mellan 11-14.